Sunday, September 18, 2011

Kisah Hati

Salam... Alhamdulillah...mencoret lg disini...mana xnya, tmpat meluah segala rasa di hati...walaupun xsemua still tertulis di sini..

Baru shj menyaksikan satu persembahan hebat...terusik sikit hati ni..tp sy tau hati sy kuat skrg ni..dh xkish apa yg berlaku..why? sbb ada di sekeliling sy insan2 yg sayang kt sy even jauh or dekat..anyway..congrate.. Hanya itu yg termampu dr kejauhan..Saya...masih jauh lagi perjalanan hidup...dan utk menuju ke situ..InsyaALLAH... hanya doa setiap waktu di panjatkan agar saat itu akan di rasai juga malah lebih hebat dr itu...hehhehe..yg penting keRedhaan n keBerkatan dariNYA..

kisah hatiku
'Kisah Hati' lagu dendangan Alyah yg tgh glamour n agak mengusik hati kcil ini..bait2 lagu ni pun agak bermakna lah jgk utk sy..ahhh, bosan bercerita kisah hati yg dulu...cukuplah...cumaaaaa...lagu ni mengingatkan sy dgn si kecik 'Faris'...alahai...serius, sy rindu sgt kt dia...terngiang2 kt telinga ni dia nyanyi rgkap 1st lagu ni...alahai, rndunyaaa... mama n baba dia n acik2 dia yg len geleng kpala jer tgk dia nyanyi..

Paling xpuas hati bila sy yg disalahkan...yelah, diorg kata sy tok guru dia...cehhh, padahal bdk tu dgr kt TV, acik nya jgk disalahkan...aduhai...nasib badan... Faris faris..walapun mcm2 perangai dia yg menggeramkan hati..tp itu yg buat sy rindu kt si faris ni...tp bila tgk dia ingatkan sy pd "kisah hati" sy yg dulu..hmm

faris..ohh..fariss

Si Hitam

Salam..Alhamdulillah, 2 hari yg memenatkan sudah berlalu..2 hari jd mak pacak kt tgh padang..aduhai...sabo je la..nsb baik la sy ni pelajar Unisza yg baik n ikut arahan...cehhh..

1st berbaris tgh pns coz sempena perasmian hari konvo..2nd, berbaris sempena Hari Malaysia..hurmmm... hitam sudah muka...tp bgsnya time berbaris hari Malaysia tu, xberbaris pon, smpi je trus g jenjalan kt gerai2 kt tapak konvo, wt hal n kepala sndri..hehehe..nakal sungguh...lantak la pe jd kt atas stage tu...org nk bebel ke, nk nyanyi ke, nk berlakon ke, pancaragam ke...layannn

Yup, setakat thn ni je la terpacak raikan student2 nk konvo, perasmi pe sume...tobat dh 2 thn cm ni.. InsyaALLAH, next year org len plak yg terpacak nk raikan sy..hehehhe..InsyaALLA.Aminn

Belon berterbangan slps perasmian..membazir je..huhuhu
Jom mai UniSZA
Lihat...sume berpayung...mane sy yer???
mogok xnk g berbaris..hahahaha..poyoo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...