Tuesday, September 13, 2011

Ceritera Raya 2011/1432

Salam...15 Syawal 1432..msh raya lg kan??? so, di kesempatan ini, Cik Rai ingin mengucapkan...

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"

Cik Rai Mohon Maaf Zahir dan Batin kepada semua yg menjenguk n membaca entry2 cik Rai kt sini...yg kenal ngan Cik Rai.. n sesapa sajalah yg mungkin cik rai ada buat salah yg secara sengaja or xsengaja...Mohon maaf ye..Moga kita semua di Rahmati olehNya selalu..Aminn..

Syawal kali ni adalah syawal yg ke-10 tanpa bonda tercinta...rindu sgt pada bonda....tapi sy masih di kelilingi insan2 yg tersayang, bapak, adik beradik n sesiapa shj yg menyayangi diri ini..

Kenangan Raya bersama Bonda n ayahanda-1996
Bonda n Ayahanda bersama cucu2 nya...Memory hari raya thn 2001
(kali terakhir raya bersama bonda)

- still mencari gmbar kami 16 org adik beradik bersama bonda n ayahanda pada hari raya 2001-

Walaupun raya tnpa bonda tersayang, Alhamdulillah..raya kali ni still meriah..mana xnya, every year ada je bertambah.. kalau bukan anak sedara/ cucu, menantu..hehehe... walaupun raya tnpa menantu baru...stilll meriah family cikgu sarun ni...

Ini lah hasil klik sana n sini..DLSR, Nikon, SE n mcm2 brand lg yg xdpt dikenal pasti..yg pntg terbaekkk..=)

3 bujang yg sudah berpunya...hehhehe =)
sebahagian adik beradik, ipar duai n cucu yg ada di pg raya..=)
kami keluarga besar..=)

Raya belum habis lagi..baru 5 hari di terengganu....sy dh rindu kg halaman, family semua, suasana raya yg baru berlalu...seronok.. waaaa... rndunya...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...