Monday, September 12, 2011

TQ MR.N =)

Salam..Alhamdulillah...3 hari sudah di bumi terengganu...xbnyk bezanya...still sama...yg bezanya cuma balik kali ni ke kampus Mr.N yang hntar selepas mendapat restu n lesen pelepasan dr family...hehhehee..bukan mudah tu.. Dari Johor ke Terengganu...jauhhh...

Family kata, untung sy ada org snggup hantar.. cuma kne pndai2 jga diri, maruah n nama baik family...Yup, i know that...lg2 nk berjalan jauh ni, xkn nk wat dosa kn..Nanti Allah bg bala baru tau...Nauzubillah...

Sepanjang perjalanan kami, semua ok...lncar n mudah je...Alhamdulillah, kami selamat pergi dan .. Mr. N sy pun selamat smpi kt rumah dia kt kajang tu...tu yg di harap2 kn sgt...hati xsng bila dia xsmpi rumah lg..tp Allah peliharakan Mr.N sy...syukur sgt2..

Spend masa ngan Mr.N..Jumaat n Sabtu...teman dia cari kopok lah..tu je kot..yg len xdpt la coz kekangan masa n diri sy sendiri yg xdpt nk bw Mr.N sy ni jalan2 sgt..sian dia...Mohon maaf sgt2 ye awk... nk wt awk gmbira smbil bercuti kt Terengganu ni x kesampaian la...makin wt awk sush ade la...nk lyn karenah sy yg mcm2 slama 2 hari tu...hope awk maafkn  sy ye...

Yg perlu kita ingt ialah 10/9/2011 tu..adalah utk kali pertamanya kita 'amik gmbr berdua'..opppssss... bkn dekat2, bkn kt tmpt sunyi n sgla yg bukan2 k..itu pun slps 6 bulan berhubungan...selama ni jumpa kita xpernh amik pic sama2 kn..hehehe.. sy ingat mampu bertahan smpi kahwin nnt...huhuhu..nasibla awk Mr.N...pic sy sume poyo2 n hudus blaka...hehehe..nasib awk la...

Ape2 pun...sy berterima kasih kt awk sgt2 coz sanggup luangkan masa, tenaga n segalanya utk hantar sy pulang ke kampus...Tq sgt2 yg xterhingga...Sayang la kamu..hehehe.. n family awk jg yg bg saya pinjam awk untuk 2 hari...hehehe..Hope berhubungan ni berkekalan hingga akhir hayat..Aminn

hehehe..klik sana..klik sini...

Lepaskan Rindu Itu

Salam Syawal...Alhamdulillah, msh berkesempatan  menjenguk blog yg agak terbengkalai ni... Waaa..rindu sgt2 lah...mane xnya. blog ni la jd tmpat nk lepaskan rindu kt org2 yg sy sayang, yg jauh di mata, tempat meluah rasa, suka n duka serta cerita2 hot..cewahhh...disebabkan kesulitan n kesebokkan diri, so xdpt nk post ape2 entry... InsyaALLAH, lps ni mgkin sempat..hope gtu lah yer..

Rndu kat blog, rndu ngan family...rindu ngan Mr.N walaupun baru 2 hari berjauhan..huhuuhu..mampukan hati ini menanggungnya??? InsyaALLAH..sy kuat...hehehe..smga niat yg ikhlas untuk memulakan semula sesi pembelajaran ini diredhai dan di restui.. Smga di permudahkan ALLAH segala urusan dan perjalanan hidup...

To be continue......nantikan cite2 menarik sy yer...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...