Saturday, May 21, 2011

Sindrom Blog..

Salam..Alhamdulillah...masih diizinkan lagi utk mencoret sesuatu di sini... tetapi, sgt sedih dgn apa yg dialami oleh sy sebagai pemilik blog ni...Ada ralat yg mungkin tidak disedari oleh myfollower..Puas sudah mencari penyelesaiannya... masih belum ditemui...bingung..sedih..bkn baru disedari...agak lama juga...hmmm..masih terus mencari penyelesaian utk ralat ini... sy sedari jg, ade beberapa blog yg sy follow pun mengalami ralat mcm blog sy alami...knp yer????

Akibatnya..my friends yg follow blog ni xtau apa yg sy update...coz.."RALAT" ini lah....tolonglah...ada sesiapa yg tahu kenapa blh jadi begini??? di mana silapnya??? bagaimana utk memperbetulkannya???? Tolonglah... ='(

Effect to my follower page...



Tobat Xmau Lg

Salam...Alhamdulillah..berkesempatan menulis di sini lg...menikmati hari minggu dgn bdn yg xsht n semput.. sungguh seksa rasanya...sape yg pernah rasa, taulah cm ner sakitnya... xpelah sakit itu ujian n  kifarah dr ALLAH...penghapus dosa2 silam...InsyaALLAH... 

walauapa pun, kita blh elakkan jg sesuatu yg kita dh tau jd punca sesuatu sakit tu kan???  yelah, mencegah lg baik dr mengubati...tp sy??? dh tau xblh makan buah kuini, sy still mkn gak...even hanya 3-4 ulas je... mlm tu, terima lah padahnya...dada dh berat, terbatuk n semput...xblh nk tido..hmmm...sape suruh cr penyakit... dh lah tgh prktikal...tanggunglah seksanya...huhuhuhu..memg tobat lah, tgk kuini jer cm fobia rasanya...

Hjg minggu cm ni just dok rumh jelah...wat pape yg patut, wat laporan, cari bahan tesis smbil rehat...tp, tgh bdn xsht, sedapnya adalah tido..huhuhuhu...syukur xde panggilan utk wat operasi...hope, jgnlah kne panggil ikut wat operasi time2 xsht ni...if dh baik, memg nk gak ikut, cari pengalaman...hehehehe..oklah...just nk ingatkan diri, jga kesihatan...still terbatuk2 n cm mkin teruk ni...adoi...serius sakit sgt....

Memang sedap sgt tapi......





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...