Saturday, April 30, 2011

BerKoBar-KobaR =)

Salam...Alhamduillah..msh diberi kesempatan oleh Allah utk terus bernafas di atas muka bumiNya...& bersyukur sgt coz masih diberi semangat yg berkobar2 utk menyelesaikan 3 lagi paper utk exam ni... InsyaALLAH... smga dpt disempurnakan dgn mudah, lancar n baik...Aminn

Akan tetapi, ada semangat lain yg cuba berlumba2 dgnnya...semangat berkobar-kobar nak balik Johor.. hehehe....sungguh...sgt teruja nak menghabiskan paper exam coz nak cepat balik walaupun pd hakikatnya hbs exam 7hb..tapi balik kg 9hb...xkisah la..janji nak balikkkkkkk....

Bila td tgk tiket balik kg...kat bilik plk tgk brg2 dah ber'pack' utk disimpan di stor n dibawa blik, lg lah bersemangat nak balik..heheheh...org2 johor...tggu kepulanganku...cehh =P

Barang2 yg dh siap di'packing' utk ditinggal di kampus...hehehe =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...