Friday, February 25, 2011

~Minggu Buzy SEDUNIA~

Salam...

27 Feb-1 Mac~ this week adalah BUZY WEEK OF THE YEAR...hahahaha..serius...sgt buzy n everyday...ada je something yg perlu di settlekan.. slagi x hari Rabu.... selagi tu..makan xkenyang..mandi xbasah n tido xlena jawabnya...

Full... day by day...

  • BI~ Cari tntg Halal Issues.... x cari lagi...blh lupe plok...
  • Fiqh Islami~ submit asgmt n test.... wawawa...
  • Hadis Ahkam~ Test yg xdiketahui lgsg pe yg masuk test...huhhuu..
  • Siasah Syariyyah~ Ustaz nk ganti claz yg terskip pd waktu mlm...taknak 3x
  • Malaysia Legal System (MLS)~ Tugasan based 5 question...
  • Arab~ Test..tamrin 10 soalan 
  • Hafalan AQ~ tasmik Juzuk 2 = 10 mukasurat  pertama

Kesibukan terubat coz hari Rabu.... 2 Mac-5 Mac... pgi lawatan ilmiah ke UKM, UM n UIAM n beberapa tmpat menarik di KL n sewaktu dengannya.... horayyyyyyyyyy... 

Semoga esok..n esok...n esok..n esok...n seterusnya lebih baik dari hari ini... dan semoga Allah permudahkan segala urusan dan perjalanan hidup ini..Aminnn

Agak2 ape yg sy nak buat pas ni??????
~INGAT ~ pic by iluvislam

~HoLd My HanD~ oppsss...

Salam.....Lama xmenaip...ok..fullstop... xnk dah beleber pnjg2...just 5-10 minit for blogging yer cik Rai...

Td gi ikuti Kursus Asas Pembimbing Rakan Sebaya...yup, sy ahli baru PRS...dh xnk asyik dok melengkor jer dlm bilik...nk aktif2 sikit..hehehe...hope, xla smpi terabai pelajaran yer... so, nk citer related ngan tjuk entry ni ialah...td, time kursus... biaselah kn, ade nyanyi2 sikit..lagu2 pembakar semangat n motivasi... Nyanyi lagu "Standing In The Eyes" by Ella Rock...hahaha...

So, time nyanyi tu, si Aziz, MC prgram tu suruh lah pgg tangan kawan sebelah... tapi...sy cm terkene kejutan elektrik plak time pegang tangan Dira... apesal ntah...cm takut lak n malu2...hahahah... cm kne suruh pgg tangan lelaki...hakikatnya si Dira je ok...kwn baik...pempuan lak tu... tp, pesal ntah de pulak feeling cm tu... cehhh... nampak sgt sy masih suci..wahhahahaah... even kuar ngan lelaki pun, takut nk pegang2...serius.... memg rasa takut sgt...Sungguh...

Alhamdulillah sgt2 coz tgn ni msh dipelihara n suci lg dr memegang yg bukan Mahram dgn sengaja mahupun dengan xsengaja.... Hope tgn ini dan diriku terus terpelihara dan tgn2 lelaki yg blh memegang tgn ini hanyalah mahramku dan 'suamiku' kelak...InsyaALLAH...

Suka sgt lagu "Hold My Hand by Maher Zain"...touching..best...

Boleh pandang-pandang.....Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang....Bertambah sayang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...