Saturday, October 1, 2011

~ Tamat di sini ~

Salam... 1 oktober 2011..
harini, hari terakhir menulis di laman blog ni...why???
sy dh created blog baru coz blog ni ada prob..
so, after that, sila la ke link ni-----> cikrai89.blogspot.com
dan follow la yer...

anyway, even dh de blog baru, blog ni xkn di padam...coz syg sgt SAYANG blog ni..
Blog ni di hasilkan kerana "sesuatu"...
so, jasanya sebagai tmpat meluah rasa hati selama ni akan sy kenang smpi bile2..
So, xkn di padam blog ni..n blog ni pun cantik di pandangan sy...sbb tu sy syg..

Entry2 kat sini pun still ada kt blog baru...so, sukati nk tgk yg mana..
Cuma blog baru lum di solek pape lg...baru lahir kan..hehhee.
InsyaALLAH ada kesempatan, blog tu pun akan cantik jg..InsyaALLAH...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...