Monday, September 26, 2011

Jalan Lambat??

Salam Isnin...Alhamdulillah, hari ni ok even pinggang ni still sakit lg..msh terasa bisa...Hmm, kalau ikutkan jadual, harini claz straight 8pg -1tgh hari..dh terbayang, nk kene duk lama..waduhh, panas bumper, pinggang pon blh berasap n berbisa2 lah gamaknya...

Tp, ditakdirkan arini, pas claz kewangan Islam, n x nk kne jalan laju  coz claz ni agak jauh la gak dr claz KI ni..huhuhu..takut lambat..almaklumlah ustaz strict bab2 lmbt ni..tp, dh smpi pintu claz, tgk claz len, bru nk col, tgk msj, claz xde..g DABS dgr seminar..aduhai..komain la blari td..hmmm..

Tp, bkn nk citer ni pun, nk citer pasal sy yg sejak akhir2 ni asyik ketinggalan je bile berjalan..alahai...kesian x?? huhuhu..yelah, bile berjalan 6 org tu, sokmo sy yg terkebelakang..lg2 bila agak dh nk time claz..memg ketara nmpk sy ketinggalan..aduhaiii, apa pnca ye?? setahu sy, sy lah sebelum ni yg plg jalan laju n memg jalan jns laju xpndg kanan kiri..tp sekarang???????

Hmm, pikir2 blik, sy gemuk ker??? hahaha.. impossible lah alasan tu kot coz sy xla cm tu..cehh..tp, serius sy selalu ketinggalan, kengkwn sy kekadg dh jauh ngan sy, sy terkejar2...aduhaii...time jalan bila kuar ngan Mr.N pun sama..selalu ketinggalan...yelah, nk heret ke, pegang or pimpin xblh...jln beriring jer, tp selalu gak rs diri ni ketinggalan kt belakang...huhuhu..sdhnya..=(

Apesal lah sy sekarang dh semakin lmbt bila berjalan ek?????

????

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...