Monday, August 8, 2011

i have a dream

Salam...Alhamdulillah, msh dpt mengukir sesuatu di sini...wat tatapan di lain hari..hehehe...masuk 8 Ramadhan... Alhamdulillah...msh bersemangat...smga semakin bnyk amal yg akan diisi di bulan yg penuh barakah ini serta istiqamah dlm melakukannya walapun bukan di bulan Ramadhan...InsyaALLAH

Nak cerita pe yer??? yup, pasal mimpi semalam n beberapa hari yg lalu....mimpi sy ni agaklah  pelik, mustahil n kelakar.....

1st...sy mimpi yg agak me.nyedihkan bg sy sebagai salah sorg peminatnya...sy mimpi Maher Zain meninggal dunia...bgn2 jer cm terkejut n siangnya tu, sy siap cari lg kat paper or internet btl ker???? cm rasa sdh sgt andai btl lah apa yg sy mimpikan tu...dan sy seperti tertanya2, sy ni bermimpi or memg betul berlaku??? hmmmmm...Alhamdulilah, bkn rupanya...hanya mainan tidur....

2nd...sy mimpi kwn lama sy..kwn ker??? whatever lah..huhuhu.. yup, dia yg baru khwin beberapa minggu yg lalu.... dlm mimpi tu, dia kahwin kt rumah sy, pakai bju colour fevret sy, tp simple sgt...ada sanding2  jgk...sy siap menepung tawar kwn sy n pasangan dia tu.... tp, pling kelakar n xlogik nya, dlm mimpi ni dia as MY BROTHER-IN-LAW....that mean???? hahahaahha...pesallah blh mimpi cm tu plak...adodoiiii....

Tu jelah kot mimpi yg pd sy agak pelik n kelakar..huhuhuh...alah, sume tu just mainan tido jer... nk tido tu bnyk2 lah doa n mohon perlindungan Allah yer, mga xmimpi yg bukan2..hehehhe....mga mimpi2 ni xdtg lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...