Tuesday, May 31, 2011

KLON

Salam..

Dah masuk 3 minggu...hampir sebulan sy berpraktikal..sungguh xrasa masa tu berlalu cukup pantas...Tiap kali smpi ofis jer, sure n confirm jumpa  Mr Klon n Ms.Klon...xjd masalah pun muka diaorg ni de seiras ngan some person but jd terganggu n terusik hati ni bila pandang muka diaorg ni related plak ngan org2 yg sgt membuat hati sy berperasaan sesuatu (btl ker ayt ni??)..cehhhh..

serius...1st, Mr.Klon ni seiras ngan Mr.N sy..adoiiii.. serius xtipu.. gaya, sempoi2 nya...sume lah, mcm Mr.N sy...

2nd, Ms.Klon ni pulak ada rupe cm tunang en.pelayar tu...kalau berbual2 ngan Ms.Klon ni, teringat kat si cantik manis tu...heheheh...ni puji ikhlas...dia memg cantik....sesuai sgt ngan en.pelayar tu..n one more.. jiran depan rumah kakak ni pun, anak dia mcm muka tunang en.pelayar ni....sumpah xtipu... kekadang time ajar ngaji, xblh tgk muka dia....hmmmmm...

Tp, esok, Ms.Klon dh mula bertugas kat Pontian pulak..bru td dpt surat pindah... dh xde lg lah Ms.Klon pasni..tinggal Mr.Klon jer...heheheheh.. InsyaALLAH nextweek tukar bhgn satu ofis ngan Mr.Klon..hehehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...