Friday, March 25, 2011

chezzy kentangroni...=p

Salam Jumaat yg barakah... akibat hujan yg xhnti since ptg smlm dan mengakibatkan bnjir yg xbpe nk bnjir la di beberapa kwsn dataran Unisza yg permai ini..hehehehe...dan menjadi punca juga entry ni terhasil...hehehe.. Why???

Sbb mls nk turun cafe bli lauk, harini terpikir 1 idea kreatif ...nk wat "Chezzy Kentangroni".. bunyi memg agak poyo jer but ni jelah yg mampu dihasilkan...kntg jer yg ada, bebola ayam xde...ala2 Chezzy Chickaroni KFC pun jdlah.. nk wat bubur cm boring jerk..nk wat makaroni sup, bhn2 xdok... lastly teringat kat "Jalapeno Chesse Dip Premix" pemberian Mr.N as a dealer... ni bkn la mknn jepun ke ape ek..ni adalah serbuk chess..ntahlah... nak ckp dlm BM pun xtau cm ne...name bnd tu cm yg di sebut diatas tu la...rasanya 99% cm Chezzy Wedges nya sos tu...heheh..

So, sesapa nk cube rasa, meh la dtg bilik...nak tempah bnda alah tu pun blh...ehhh, t'promote skali  lah pulak MR.N yerk..ala,.bkn pe, jimat, halal n xsush nk sediakan..just bancuh jer..wahahhaha...aritu dh wat Chezzy Wedges sdn bhd...xcaye??? percayalah....

..Bukti-bukti.. 

Chezzy Kentangroni
VS
Chezzy Chickaroni KFC

Chezzy Wedges...

5 comments:

nur anis said...

macam mana buat chezzy wedges tu.. ajar la..huhu..

RAIDAH89 said...

cmner??? kntg tu grg jer sndiri...yg jd cm chezzy wedges, kuah@ chess yg wat cicah dia tu..heheeh

nurul_diya m. nor al-haj said...

hg rajin bole la..aku klau org bg free klau malas smpai expired pon ak x gunakan...haha3~

RAIDAH89 said...
This comment has been removed by the author.
RAIDAH89 said...

astaghfirullah..nad2..hahaha..xpe2...if nak rase...meh dtg ganu..aku sudi buatkn utk ko...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...