Thursday, February 3, 2011

Pasti Merindui Saat Ini

Salam
Asyik nk menulis je kan..cm rase lama x menulis kt blog...Hakikatnya..baru 2 hari..huuhhu


Cuti yg sekejap ni..bnyk hbskan masa berjalan rumah adik beradik kat area Jhr je..Nak jln jauh2 sgt..bnyk laluan yg terputus coz banjir...++ hujan...So..g tmpat2 yg slmt dr bnjir je la...Alhamdulillah, even Jhr teruk dilanda bnjir..Tapi, family sy semua slmt dr bncana ni..ALHAMDULILLAH


Since 1st day blik Jhr, terus stay rumah abg kat JB...skrg ni di rumah kakak pulak kt BP..Esok ke Muar lg, saing kak Jannah utk blik ke Trganu...Merayap je kan...Hampir2 terbuntu akal...nak beli tiket bus or x coz x tau jalan nk ke Trganu dr selatan selamat or x??


Ya...cuti kali ni gak..bnyk bersama Zarif Fitri..anak abg...Rase2nya...dia pun dh cm selesa n lbh serasi ngan sy than umi n walid dia...cehhh..Kalau dlm kereta tu...elok je..x akas sgt time duduk ngan sy...Bila ngantuk nk tdur...cpt je terlena lau sy yg dodoikan...cewahhhh... Dah lulus kan lau nk kahwin ni....bnyk sgt dh pnglaman...hehehe


Pastinya sy akan merindui dia slps ni n dia pun merindui saya...(yek..yek jer)..3 bulan lg kot baru dpt jumpa lg..time tu..mayb dia dh merangkak kot...dh 8 bulan..Umi dia pun suka sy balik rumah dia..hehehehe..X sabar nk tgk..++ thn ni bakal dpt 3 org lg anak buah...wowww... Anak siapa pulak yg akan cik Idah jge ye slps ni?????

Si Bulu Mata Lentik
Lenanya dia
Budak Soleh

Zarif
Budak Bijak

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...