Sunday, February 13, 2011

Terlepas peluang daa...

Salam...

Alhamdulillah...harini ok...cume, ad something yg membuatkan sy n Dira rasa terkilan... huhuhu... nk wat cm ner.. mgkin dh x de rezeki kitaorg kali ni kot... Last week, kitaorg de amik borang Kursus Perkahwinan kt pjbt Fki.. (padahal org len yg g amik).. semangatnya kitaorg nk g amik coz ni lah peluang yg ada n bayaran kalau under U ni murah sikit bnding amik kursus kat luar +++ x payah nk pikir lagi nnt bila nk kahwin..hhehehe... biar bakal suami jer g amik sorang2.. hahahaa.. jahatnya kan..heeeeheee

Lastly, kitaorg baru dpt tau yg borang kne hantar paling lewat 10hb.... adoiii, cm ner blh terlepas pndg ni... salah kitaorg jgk kot..++ x alert lgsg... ++ sy ni lg lah, sgt2 terkilan lah coz PMKI de bg msj kat FB n kat blog diaorg de gak inform bnda ni..sy jer yg wat2 x nmpk.... akibatnya... terimalah... Hmmm..sdh gak, dh de peluang xcakna pulak... dpt tau td yg borg sume dh hntr kt MAIDAM @ Pjbt Agama Trganu...so, memg xde harapan kot.. 

Kalau de rzki, InsyaALLAH dpt coz nama dh isi dlm senarai cume xreturn borg penyertaan jer...hmmm...Mga2... ade lah peluang utk kami diterima.. x pun mayb next sem or next year dapatlah amik kursus perkahwinan kt U ni.... hehehe..x sabar2 dh ni nk khwin..hehehehehe 

Since Khamis lepas smpi pg td, asyik terdedah n terlibat ngan hal2 tntg kahwin, cinta, kahwin , cinta... huhhhh.. adoiiii...1st pasal Nikah Khitbah, pastu de konsert yg bnyk lagu2 pasal cinta, kahwin...then td claz BI discuss pasal "Valentine Day" yg bkl disambut esok..( kita org Islam jgn smbut yerk)... Hmmm, td plak.. nk hantar borang kursus perkahwinan, dh terlewat...hmmm... adodoiii...


Ape2 pun jgn biarkan diri kita hanyut dengan cinta manusia n cinta dunia...sesungguhnya CINTA yg HAKIKI itu adalah CINTA  kpd ALLAH....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...