Saturday, February 19, 2011

Low...poor..very poor.. :p

SALAM..
Alhamdulillah...hari2 yg berlalu ok jer..Kesihatan...Alhamdulillah, ok sikit even pinggang n belakang ni still sakit2 lgi kalau x kene gayanya..but, caused my selera hilang, nk turun g makan pun malas...nk masak nasi, RC kt org lak..hmmm... plan nk jimat sudh lari deh... Mujur xselera nk mkn sjk akhir2 ni...why??? entahlah.. so, hujung minggu ni bnyk habiskan masa kat atas katil, study tuk test ahad ni... Andailah xde ko-netball pg td, alamatnya, terperaplah 2 hari dlm bilik...Huhuhuhu.. baru harini mkn nasi since Khamis... Hmmm, lapaqqq...

Sbnrnya, nk edit blog ni pun sgt2 lah tension.. bkn sbb ape, line tenet kt U ni mkin teruk lah...low.. poor n very2 poor... Serius... makin hari mkin low.. lembap... siput sedot (sian sipot dipersalahkan) ... adoii, x tau nk kate pe lg... ni dh pakai berukband pon, still sama... wireless??? tunggu smpai bertahun pun xkan dpt la... adoiii, sem ni sgt menguji.. dpt blok yg x dpt line wireless.. so, amik alternatif pki siputband... opppss... brodband... still sama lambatnya... konon jer 3 bar, tp hampeh... rumah sy yg kat ceruk kg tu pun, laju cm LRT... kalau dpt wireless pun, bkn low... tp very poor ok.... nk kata per cm ni??? better xyah de line terus... puas hati..
sipot...sipot....
Sem ni, ade bbrape lecture gne E-Learning tuk inform pape tntg sbjek ke ape... so, internet sgt perlu ok... then, ngan internet ni jgk lah nk jgk2 paper, isu semasa, cari note... n ade gak lec yg suruh bce isu2 semasa coz related ngan subjek... tp, cm ne nk surf pape kalau line bgini rupe??? nk bkak Berita Harian pun nk dkt stgh jam baru full download page tu... blum citer yg lain... online FB??? Oh, sy bkn hantu Fb ok.. Just de akaun, wish besday kt kengkawan... tau hal sikit2... enough... nk komen2.... tgk mase n mood nk layan la.. tp sejak2 mkin tua ni, mls dah nk ber FB2....+++ ngan line tenet cm ni... kirim salam lah utk tunggu... 

tunggu smpi berjanggut...
Entry kali ni memg agak kasar sikit yer... menunjukkan ketidakpuasan hati sy.. sbb tgh geram sgt2 ni... heheheh... ni nak dekat pilihanraya U, hope ade tranformasi yg lgi hebat bakal di buat oleh MPP2 baru ni yerk... paling kurg pun dgn me+kan n upgrade pencawang internet dlm u ni... huhuhu... Untk kebaikan semua pelajar... but, jgn pulak de yg salah guna kemudahan internet ni  if dh di upgrade... Mga semua dilakukan kerana Allah....InsyaALLAH...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...