Tuesday, February 22, 2011

GPRS vs 3G

...SALAM...

Pelik.. pelik... baru beberapa hari ni try guna line GPRS.. coz 3G sgt lmbt, sipot lg cpt.. hehehe...so,  resultnya.. sgt memuaskan gne GPRS than 3G... pelik kan.. biasanya, 3G lg advance dr GPRS... hmmm, nevermind lah.. yg pnting mudah sikit keje sy.. nk surf internet x la jenuh nk tunggu smpi berjanggut...  laju sikit la bnding sblm2 ni.. nk bace paper ke ape ker, cpt je download page tu... page blog sy ni pun biasenya ade je x sempurna, xkeluar pic lah, itu ini lah.. so,  nk tgk pun x comey.. xde mood... hmmm... 

now,ble yg keluar tu sempurna je rupa...sdp sikit nak memandang n unwasted my time la cm sblm2 ni nk tunggu...Alhamdulillah...Mayb 3G xberapa nk gagah function nya kat area U ni coz bertembung ngan line wireless kot...hmmm...entahlah...yg penting blh guna....ok lah, tu je nk kabo..heheheheh... nite sume...

...bila siput naik motor...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...