Saturday, January 22, 2011

~Puas~

Salam Hujung Minggu..

Alhamdulillah..diberi peluang lg utk terus bernafas di bumi ALLAH yg indah ini..
Baru pulang dr ko-bola jaring beberapa minit yg lalu...
Terasa otot2 n sendi2 ni regang n longgar coz sebelum ni kaku n kematu jer..hahhaha..
Denyut nadi ni pun mgkin 150/saat...barangkali terkezuuutttt...lama x exercise...
Exercise time nk g claz jer...Yelah, berjalan jauh n terkejar2 coz kelewatan...huhuhu....

Puas yg amat tadi coz warming up yg best n enjoy++ dpt men bola jaring tnpa peraturan...
Fasi bagi kitaorg main dulu...merasa katanya...ceh...
Sungguh..memg enjoy...lepas gian nak main something yg cm ni...
Blh lari2...jerit2...jatuh2...tolak2...ketawa2..gaduh2....hehehehe...
Jujurnya sy memg suka permainan yg perlukan kita fokus but enjoy...lupe sgla mslh..

Jujurnya juga sy agak kurang minat jogging..mayb x de tumpuan kat situ...
Still blh ingat masalah..bual2..fikiran melayang sane sini..kene ngurat..usik2 orang..hahaha..btl x??
Sgt2 la malas nk ber'jogging' wktu ptg2 tu coz hbs claz dh ptg n malas la..hehehe
Syukurlah kesihatan ok kot..(tau2 jer) n berat badan maintain...(yer ker??)
But..I admit la, segala permainan yg perlukan gerak badan sgt2 lah baik dr membuat air liur basi di atas katil kan...???? hehee

Anyway...yg penting jaga kesihatan...amalkan healthy lifestyle n niat beriadah tu kerana ALLAH...
InsyaALLAH...di kurniakan kesihatan yg baik n dijauhkan dr penyakit...Syukuri nikmat yg ALLAH beri..

hiasan semata-mata

Sabda Rasulullah S.A.W bermaksud:
 “Ada dua nikmat yang kebanyakan manusia tertipu kerananya iaitu kesihatan dan masa lapang.” 
(Hadis riwayat Al-Bukhari)

Just nk luah:

  • Geram..susah sgt ke nk bg tau...x la misunderstanding cm ni..huhuuhu..
  • Dah smpai masa need to be removed a Celcom Simcard yg mengong ni...huhhh..Malasnya nak renew...balasan coz aku _ _ _ _ dia la tu...waawaawaa..
  • Hope sgt proposal tu x diterima n x dipilih utk jd S/U...
  • Mls nya nk wat Maqal Arab ni...jenuh nk membariskan artikel ni...waawaawaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...