Monday, January 3, 2011

~ 1st Day ~

Salam semua...


Alhamdulillah...hari yg cerah..
Memg Allah sediakan utk hambaNYA memulakan tugas masing2 di hari pertama dgn mudah n selesa....
Syukur, hari pertama berjalan dgn lancar..1 kelas telah berlalu...one more claz ptg ni...
Dpat ke kelas awl...hope dpt diteruskan perubahan yg baik ini di hari mendatang...InsyaAllah..


Baru 1 claz jer, bnyk bnda baru sy peroleh....
Terasa diri ini ibarat debu di tengah2 lautan...sgt lah cetek ilmu sy
Betapa bnyknya benda yg saya x tahu....especially bnd2 ilmiah ...
Hmmm...perlu berusaha perbaiki kelemahan diri...
X boleh di takuk yg sama...nant kita yg ketinggalan....btl x???


Mayb, x dpt nk jd blogger yg aktif lps ni...
Sy dh nampak betapa busynya sy lepas ni..
X kisah pun, bkn penting sgt kan...ber'blog' ni pun just suka2...
Ade bnd lain yg lbh penting lg di hadapan, yg saya x tahu...huhuhu


6-8 hb ni, dh de prgrm utk kitaorg bebudak Syariah n pengajian Islam..
Baru bercadang nk g bndr..:p...OMG..lupe ke sy pd janji n azam sy thn ni???
Dah x de lg mase utk beronggang-ronggeng, sukasuki, huhahuha n honeymoon...
Ingat tu Raidah...

1st day~  Zati n saya ber'baju' hampir serupa...hehehehe =)

2 comments:

aYu said...

ur friend wearing purdah~nice..

RAIDAH89 said...

yup...your friend ni jer yg x pkai lg...blum smpai seru...biler gak nyer ek????insya allah...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...