Wednesday, December 29, 2010

...hepinya saat ini..=)

Salam...

Mlm ni, last sy di Johor...
Esok...sy dh berada dlm bus pd waktu cm ni...blik T'ganu
Terpaksa ambil tiket esok coz tiket hari Jumaat n Sabtu hbs..
Hmm..xpelah...mg semua berjalan dgn lancar n selamat...
1st time naik bus dr Larkin JB..

Syukur...cuti sem kali ni dpt bnyk habskan bnyk masa ngan semua adik beradik..
Bergilir2 tidur rumah adik beradik.sampai ad yg kecil hati coz sy x tido n pergi rumah diaorg..
hehehehe...jd rebutan pulak...

Paling x disangka...akhirnya kitaorang dapat b'kumpul adik beradik even ade 3 org x ade...
Dan bapak pun x de sama...xpelah...13 orang pun jadilah...huhuhu..
Sush nk dapat kumpul semua adik beradik ni..
Dpt kumpul ni pun kat rumah org , bkn rumh sndri..huhuhu
Kne buat family day or pape yg dpt mengumpulkan kita orang 16 org adik beradik ni...

Pernah skali kitaorg dpt kumpul semua pd tahun 2001...time hari raya...
Rupa2nya thn tu jgk lah tahun last kami semua dpt berhari raya bersama arwah mak...
Bila tgk balik pic tu, sedih sangat2...last bergambar bersama arwah mak, bapak n semua adik beradik...

Bila 25 hb hari tu sempena majlis kesyukuran pernikahan kak jannah kat rumah mertua dia...
Kami dpt berkumpul 13 drpd 16 org, rasa hepi sesangat..
InsyaAllah jika dipanjangkan umur, kitaorang tekad nk kumpulkan 16 org semua ngan bapak skali..
Bila tgk pic ni pun, dah rasa ramai...kalau lah ade 16 org+menantu+cucu = bertambah2 ramai lah..

InsyaAllah, tahun depan, 2011, keluarga kami akan menerima 4 org baru...
3 org cucu n seorang menantu...mesti bertambah2 meriah family Hj Sarun dan.....
Bestnya jika arwah mak ad lagi bersama2 kami...melihat anak2nya, menantu2 n cucunya kini...

(^_^) 13 dr 16 org+ menantu2 n cucu2 Hj Sarun...=))


tetiba rindu....rindunyaa...rindu sgt...:(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...